Vacature administratief medewerker

Sinds 2012 bestuurt Groen mee in Gent. Met ons aan het stuur wordt de stad in snel tempo gezonder en aangenamer. We bouwen een klimaatneutrale stad, timmeren aan gelijke kansen en zorgen voor een duurzame mobiliteit.
De komende jaren willen we opnieuw grote stappen vooruit zetten. We hebben grote ambities. Het kabinet van schepen Filip Watteeuw, eerste schepen en bevoegd voor Mobiliteit, Publieke Ruimte en Stedenbouw, is daarom op zoek naar versterking van het team.

Wat doe je?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor iedereen met een vraag of een wens. Je informeert, verwijst door en helpt mensen op een klantvriendelijke manier.
Je beheert de correspondentie van de schepen. Deze komen van burgers, organisaties en gemeenteraadsleden. Je volgt op en zorgt voor antwoorden.
Je beheert de agenda van de schepen en organiseert zijn afspraken.
Je voert administratief en logistiek ondersteunende taken uit en levert een actieve bijdrage aan een vlotte werking van het kabinet.

Wie ben je?

Je hart klopt voor Gent en je wil graag meewerken aan een stad waarin het goed leven is voor iedereen.
Organisatieloyaliteit en discretie behoren tot je basishouding. Je kan zelfstandig werken, bent omgevingsbewust en kan vlot situaties inschatten.
Klantvriendelijkheid en oplossingsgericht handelen zijn bijkomend enkele van je professionele competenties. Je bent vertrouwd met het beheren van agenda’s en planningen.
Je werkt vlot samen en kan goed overweg met gebruikelijke informaticaprogramma’s. Je hebt een sterk gevoel voor time management en je werkt efficiënt.
Je bent minstens in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs en je hebt minstens 2 jaar ervaring in een administratieve functie.

Wat bieden wij?

Een aantrekkelijke job in een gedreven team.
Een voltijds contract van onbepaalde duur (contract wordt opgezegd op het einde van de bestuursperiode).
Een verloning op het niveau van administratief medewerker (C-niveau), aangevuld met bijkomende vergoedingen en voordelen.
Je werkt in het hart van de Stad, op het stadhuis.

Contact:

Ann Plas, kabinetschef schepen Watteeuw, ann.plas@stad.gent, 0479 99 77 10